De kerk

 

Kerkzaal

IMG_9363De kerkzaal heeft een vaste capaciteit van ca. 140 personen en is uit te breiden naar 200 tot maximaal 250 personen. De aparte royale koffiehoek is te gebruiken tot een maximale bezetting van 180 tot 200 mensen. De kerk heeft een prachtige akoestiek waar zowel muziek als spraak uitstekend tot hun recht komen. In de kerk zijn een piano en het De Koff-kerkorgel aanwezig.

De kerkzaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie waarin ook afspeel- en opnameapparatuur is opgenomen. Een beamer zorgt voor (draadloze) projectiemogelijkheid.

 

Martenszaal

IMG_6239De Martenszaal heeft een capaciteit van ca. 15 tot 20 personen. De zaal is tevens in gebruik als keuken waar u koffie, thee en dergelijken kunt gebruiken. Ideaal voor vergaderingen.

 

 

 

Voorzieningen en toegankelijkheid

De kerk is goed rolstoeltoegankelijk, zowel buiten als binnen. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen waaronder een invalidentoilet. Voor gehoorgehandicapten is een ringleiding aanwezig. De kerk is voorzien van centrale verwarming, waardoor het ook in de wintermaanden aangenaam blijft.

Fotoimpressie

IMG_9359 kopie

IMG_9363 kopie

Kerkzaal met extra capaciteit op het balkon

IMG_9374 kopie

IMG_9373 kopie

Een van de twee ‘koffiehoeken’


IMG_6239 kopie

De Martenszaal met keukenfaciliteiten