Activiteiten

Elkaar ontmoeten onder het genot van een maaltijd, als leeftijdsgenoten, met gezamenlijke interesses, gezelligheid, gesprekken… In de Wilhelminakerk en de Huiskamer worden verschillende activiteiten georganiseerd die dat mogelijk maken.

Uiteenlopende activiteiten die niet alleen door gemeenteleden maar door mensen uit de hele buurt worden bezocht. Zoals de Soos op dinsdagochtend of de Wijkmaaltijd op elke derde dinsdagavond van de maand. Of kom langs in de Huiskamer voor de Inloop op donderdag, meditatie op maandagavond of een filmavond.

RAADPLEEG HIER DE AGENDA

Veel activiteiten zijn ook te vinden op de website van WijkConnect.

Soos 

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur is er soos in de Wilhelminakerk. Iedereen is van harte welkom. Informatie bij Wijmie de Vries-Aalten, wijmiedevries@hetnet.nl of 030-2893517

Wijkmaaltijd

Op elke derde dinsdag van de maand (met uitzondering van december, juni, juli en augustus) kunt u mee-eten bij de maaltijdgroep van de Wilhelminakerk. De maaltijd is van 17.30 tot 19.00 uur. De deur staat rond 17.00 uur open voor een drankje en een borrelhapje. De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht, een nagerecht en een kopje koffie/thee met iets lekkers. Deelname kost € 6 per persoon.

Zelf koken? We zoeken nog kokers

De groep van kokers kan wel wat uitbreiding gebruiken! Ziet u dat wel zitten? Laat het ons weten. Een koker kookt thuis een eenvoudige maaltijd voor ongeveer acht mensen en brengt dit tussen 17.15 en 17.30 in de Wilhelminakerk. De kosten worden uiteraard vergoed. Je kunt zelf mee-eten of niet. In het laatste geval bezorgen we de lege pan weer bij je thuis.

Als je ons wilt helpen en een paar keer per jaar wilt mee doen (we verdelen de data in onderling overleg, per keer hebben we 4-5 mensen nodig), dan ben je van harte welkom! Je kunt je opgeven bij Gery Gorter, telefoon 06-51683878 of via mail gery.gorter@planet.nl.

Inloop Huiskamer

In de huiskamer van de Schildersbuurt is elke donderdagmiddag inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur. U kunt er terecht voor een kop koffie/thee, een praatje, gezelligheid. Kom eens een keertje langs!

Op de eerste donderdag van de maand is er iets extra’s. Entree gratis, consumpties tegen vergoeding.

Informatie huiskamer@wilhelminakerkutrecht.nl

Meditatiemomenten Huiskamer

Elke maandagavond van 19.00 tot 19.30 uur kan iedereen meedoen aan een half uur bezinning en gebed in de Huiskamer, Hobbemastraat 41. We starten met een Bijbellezing waar we even over doorpraten. Dan volgt een stilte, waarin ieder met de eigen gedachten bezig kan zijn. De stilte wordt besloten met het lezen van een Psalm, waarna er ruimte is voor ieders persoonlijk gebed, in stilte of hardop. Er worden dan ook hardop intenties genoemd waar we voor willen bidden. Contactadres: Alfred Boom, alfred.boom@xs4all.nl.

Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen.

Filmavond

Regelmatig wordt er in de Huiskamer, Hobbemastraat 41, een filmavond gehouden. Na afloop praten we na onder het genot van een drankje. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, consumpties zijn tegen een schappelijke vergoeding verkrijgbaar. De avonden beginnen om 19.30 uur.  Meer informatie en aanmelden bij diana.rusch@versatel.nl.

RAADPLEEG HIER DE AGENDA