Kringen

 

Buiten de gewone kerkdiensten om komen we ook in kleine kringen bij we bij elkaar om samen in de bijbel te lezen. Soms diepen we aan bijbelgedeelte uit aan de hand van een thema, volgens een leesrooster of buigen we ons over een kunstwerk in combinatie met een gedeelte uit de bijbel.

 

Kring Bijbellezen

We lezen gezamenlijk gedeelten uit de Bijbel. Aan de hand van een aantal vragen bespreken we de tekst en er is gelegenheid voor discussie. Samen een tekst lezen en erover praten is een verrijkende ervaring omdat ieder zo zijn of haar inbreng heeft.

Er is niet veel voorbereiding nodig, maar het aangegeven gedeelte van tevoren lezen is wel aanbevolen. Wie zelf ervaring op wil doen met het leiden van een kring kan ook de gelegenheid krijgen dit te doen.

We houden de kring in principe op de 4e woensdag van de maand, van 16.00 tot 17.30 uur.

Adres: Jan van Scorelstraat 36 (1 hoog, linker bel)
Inlichtingen/opgave bij: Riet Vlieger, Jan van Scorelstraat 36. Tel. 2540521 of e-mail: maria.vlieger@gmail.com

 

Kring Bijbel & Kunst 

Hoe kijken kunstenaars naar bijbelverhalen? Welke betekenis geeft kunst aan de bijbel? Wat doet dat met onszelf? Ontdek het samen en leer zo de bijbel beter kennen én naar kunst kijken.

De kring komt eens per maand op woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur bij elkaar in de Huiskamer, Hobbemastraat 41. Hou de agenda in de gaten.

 

RAADPLEEG HIER DE AGENDA